"Anabela je morala da uzme pravoslavlje jer živi u Srbiji, kao i Lepa Brena": Šok izjava pevačicine sestre

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bosanskohercegovačka glumica Aida Bukva otvorila je dušu o svom detinjstvu i životu sa polusestrom, Anabelom Atijas.

- Anabela je u srednju školu otišla u Sarajevo, a posle je otišla u Švajcarsku. Početkom rata je otišla za Beograd. Mi smo živeli zajedno u istoj kući. Imamo zajedničkog oca. Ona je živela sa nama kad sam se ja rodila - rekla je prvo Aida.

Aida tvrdi da je Anabela primila pravoslavnu veru.

- Imala je tu fazu, ne znam da li je opstala u toj fazi pravoslavlja. Ja mislim da u Srbiji moraš to reći. To je morala i Brena, a kamoli Anabela. Ne možeš biti Fahreta Jahić, moraš biti Lepa Brena. Ona kaže kako se zove, samo što to niko... Ljudi i dalje insistiraju. Ne percepiraju je tako. Tako da mislim da je to tamo isto kao kod nas. Da bi napravio neku karijeru, moraš ili da si u prvom safu ili da se deklarišeš kao da si ovo ili ono. Ne možeš biti ništa - rekla je Anabelina polusestra.

Ona je istakla i da je rođena u Foči u Istočnom Sarajevu.

- Mi defakto moramo sad iz druge države da idemo po krštenicu. Ja sam jednom probala slučajno da odem na šalter u opštinu i da izvadim papir. Rekli su mi da ne mogu tu da izvadim, nego tamo gde sam rođena. Rekla sam da sam rođena u Jugoslaviji. Gde ću ga onda vaditi? Sad možeš da odeš u Lukavicu, a ranije nisi mogao. Morao si u Foču, pa mi je onda neko iz Goražda išao tamo, pa mi je to slao. Meni u državljanstvu piše na ćirilici Republika Srpska. To su te začkoljice. Nema izbora, niko te ne pita, samo ti se nametne tako - rekla je Aida u podkastu "Opet Laka".

U međuvremenu, Anabela je na društvenim mrežama objavila emotivnu fotografiju sa svojim sestrama, ističući koliko je ponosna na njih.

- Kad shvatiš koliko si bogat! Evo ovoliko! Sestra po tati, Aida, i sestra po mami, Romanela. Sestre! Moje sjajne zvezdice - napisala je pevačica tad u opisu.

(Telegraf.rs)

Video: Anabela otkrila šta je poklonila unuci za rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ee

    1. oktobar 2024 | 22:22

    Bosno moja najljepša!!! Tu niko nije tražio da iz Srbije menjaju ime. I to je velika stvar, i pokazatelj kakvi su bosanci divni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA