Najbogatija hrvatska zvezda otkrila kršteno ime sina: Pevačica neobičnim izborom izazvala brojne reakcije

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Hrvatska pevačica, Maja Šuput, ne krije koliko uživa u porodičnom životu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom, koji im je stigao kao kruna ljubavi 2021. godine.

Maja je otvoreno govorila o majčinstvu, ističući koliko joj je sin doneo sreće i ispunio život neizmernom radošću.

- Kad je Bloom u pitanju, mogla bih pričati satima. Zaista, najzabavnijih devet meseci mog života. Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i neverovatno zabavan život, ali ovo je potpuno jedna druga vrsta i emocije i zabave i avanture. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija. Otkad se rodio, zaista nije bio mesec da nismo s njim otišli na neko putovanje. Dete je proputovalo uzduž i popreko celu Hrvatsku. Već je bio dva puta u Turskoj, pa leti i sada smo bili u Istanbulu tako da vožnja brodom, vožnja avionom, vožnja autom. Ma ne, sve mu odgovara i s njim je vrlo, vrlo ugodno provoditi sve slobodno vrijeme. Ne znam, apsolutno sam opčinjena i zaljubljena u to svoje prekrasno dete - ispričala je Maja u intervjuu za Story.hr nekoliko meseci nakon što je postala majka.

Kada je objavila da je svom sinu dala internacionalno ime Bloom, pokrenula je lavinu podeljenih reakcija.

- Ono što je svima, namerno ili ne, promaklo jeste tumačenje Kembridževog rečnika u kojem, između ostalog, stoji i to da reč "bloom" označava zdravlje. Na stranici Names.org koja piše da ime Bloom znači 'Zlatno Srce' i 'Zmajev Plamen'. U svom imenu ga je nosila i Heba, ćerka Boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje' - napisala je jednom prilikom Maja.

Na prvom rođendanu sina, Maja i Nenad su ga krstili, a mnoge je zanimalo koje je njegovo kršteno ime. U intervjuu za magazin Gloria krajem 2022. godine, Maja je konačno otkrila tajnu, njegovo kršteno ime je jednostavno Bloom.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala joj na tome i jako me je dirnula!": Marko Miljković u suzama kada je video Lunin poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA