"Ceo život se igram": Najvoljeniji srpski kreator okupio neverovatne ličnosti na gala reviji u Belom dvoru

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slavni modni dizajner, Mladen Milivojević Baron, sinoć je u Belom dvoru održao svoju modnu reviju, gde je okupio brojne poznate ličnosti među kojima je bila i prva dama, Tamara Vučić.

Ekskluzivna revija je okupila brojne pripadnike estrade, među kojima su bili Boban Rajović sa sinom, voditeljka Ena Popov, njene koleginice Bojana Ristivojević i Bojana Lazić, Ana Pendić koja je prošetala u Branovoj kreaciji.

Najveću pažnju je svakako izazvao dolazak prve dame, Tamare Vučić, koja je još jednom pokazala svoju jednostavnost i eleganciju i svojom pojavom postavila novi modni zadatak.

Ovu modnu reviju Mladena Milivojevića Barona otvorila je glumica Jelena Gavrilović, spektakularnim nastupom, te je svojim raskošnim glasom mnoge raspametila.

Nakon što su modeli prošetali i Mladen predstavio svoje kreacije, dao je i izjavu za prisutne medije:

- 28 godina slatkog života...Prosto to je nešto što sam morao da se pojavim i da uradim, meni je bitno da ja stvaram, kreiram i da se igram, ja se ceo život igram. Stvar je u igri i ekipi, ukoliko imate dobar tim koji vas okružuje onda je sve super. Ništa ovo nije moja zasluga, ima dosta nas koji stojimo iza svega toga - rekao je Mladen, a onda je otkrio kako je došao na ideju za ovu reviju:

- U principu, ja sam hteo da pravim 30-to, ali smo seli i kao 28, osmica kao znak beskonačnosti, plava boja kao inspiracija koja je boja neba, boja mora, isto boja koja nema granice - rekao je on i za sam kraj je otkrio kakvi su mu dalji planovi:

- Nemam neke velike planove, od samog početka kada sam krenuo u ovaj svet, u modu sam krenuo sasvim slučajno, nisam se nadao ovim stvarima. To se dešava, i kada se to desi shvatite da ste tu gde treba da budete i da ste tu gde i zaslužujete - rekao je Mladen.

(Telegraf.rs)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week u Parizu: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA