"Ova slika je nastala davno u kući Pi Didija" JK o reperu koji je optužen za niz krivičnih dela: Ponašao se...

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se o fotografiji koja je prethodnih dana preplavila medije i društvene mreže, a na kojoj Karli pozira u društvu muzičkog mogula Pi Didija.

Podsetimo, Šon Kombs, poznat kao Paf Dedi i Pi Didi, trenutno je u pritvoru u Bruklinu, gde čeka suđenje.

Slavni reper optužen je za silovanje, trgovinu ljudima i lanac prostitucije, a o njegovim (ne)delima trenutno bruji ceo svet.

Karleuša je rešila da progovori o poznanstvu sa poznatim reperom i trenutku kada je slika nastala.

- Primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše, nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimerno - napisala je Karleuša i dodala:

- Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno. U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte za javnost sa velikim svetskim zvezdama, ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati, niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanye itd. Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presuđuje pre suda, na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godia kada su po sudu mrcvarili Majkl Džeksona a na kraju se ništa od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave anđela, ali i crnog đavola - navela je pop diva.

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija JK na pitanje o novom dečku, nasmejala se nikad slađe: "A vi biste voleli da...?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    1. oktobar 2024 | 11:24

    Htela je da se pohvali da je bila u drustvu sa njim

  • Vuk

    1. oktobar 2024 | 10:50

    Potpuno sa slažem samo mi nije jasno zasti ti u poslednjih godinu dana osudjujes i licujes glumce, pevače, političare iz opozicije itd

  • Неки

    1. oktobar 2024 | 11:38

    Мајкл Џексон је највећи део процеса решавао грађанском парницом, у преводу дао је милионе онима који су га оптуживали, тако да није никада ослобођен већ је преминуо, јелте, Шон Комбс је оптужен за велики број недела, нека је пола нетачно, остаје довољно да буде осуђен,,,диво" погледај снимак Џ Бибера са журке, само ће ти се касти !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA