"Ima da ga iseckam i spakujem u kesice" Ana Nikolić šokirala sve izjavom o Raletu: "Nisam za zaje*anciju!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Ana Nikolić nedavno je privukla pažnju medija kada je objavila da je raskinula sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, ali ubrzo nakon toga su se pomirili.

Ana je otvoreno govorila o njihovom turbulentnom odnosu, govoreći da često dolazi do raskida, ali i pomirenja.

- Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava - rekla je pevačica.

Osim o vezi, Ana je govorila i o svojim planovima za veliki solistički koncert u Beogradu.

- Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više - rekla je Ana.

Međutim, pevačica je ponovo šokirala izjavom o Raletu.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - istakla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Ana Nikolić otišla u manastir: Snima se dok se moli, lice poliva vodom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA