Ovo su detalji razvoda Milana Kalinića: Posle 18 godina ljubavi sa Sandrom, voditelj se preselio kod majke

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od supruge Sandre Kalinić posle čak 18 godina zajedničkog života iznenadila je mnoge.

Njihov brak, koji je počeo 2006. godine, važio je za jedan od stabilnijih na javnoj sceni, a iz ovog braka imaju dvoje dece.

Prema rečima izvora bliskog Kaliniću, par je odluku o razvodu doneo još početkom ove godine, u želji da obezbede najbolju budućnost za sebe i svoju decu.

Ubrzo nakon toga, Milan je napustio porodični dom na Voždovcu, gde su godinama zajedno živeli, i krenuo u potragu za novim stanom.

Trenutno, Milan živi sa majkom Bobom Kojović, sa kojom je sada nerazdvojan. Da nešto nije u redu između supružnika, spekulisalo se već duže vreme, s obzirom na to da su retko viđani zajedno u javnosti. Milan je poslednjih meseci na premijere i javne događaje dolazio sam ili u društvu svoje majke.

Sandra Kalinić je svojim pratiocima na Instagramu suptilno nagoveštavala da stvari između nje i Milana ne funkcionišu, što je postalo očigledno kada je sredinom jula otputovala sama s decom u Beč kako bi proslavila 12. rođendan njihovog sina Vuka. Objavila je slike s decom i nekoliko nepoznatih osoba, dok Milana nije bilo ni na jednoj fotografiji, što je izazvalo pitanja o njegovom odsustvu sa porodičnog odmora.

Zanimljivo je da Kalinić na svom Instagram profilu još uvek ima objavljene fotografije sa Sandrom, uz emotivne opise poput "Moja mala", što dodatno zbunjuje njegove fanove i javnost.

Podsetimo, ovim povodom kontaktirali smo Milana, kako bi proverili ove tvrdnje, na šta nam je on vrlo ljubazno uzvratio:

- Zaista nemam informacije, i nemam komentar na takve stvari. Hvala puno - rekao je Milan za Telegraf.

Inače, par se venčao 2006. godine u Crkvi Svetog Marka, a iz njihovog braka proizašlo je dvoje dece, ćerka Tea i sin Vuk.

Sandra je jednom prilikom podelila emotivnu priču o trenutku kada ju je Milan zaprosio. Rekla je da je bila iznenađena i zbunjena, ali da je taj trenutak zauvek ostao urezan u njenom sećanju. Njihovo venčanje i početak zajedničkog života bili su predmet interesovanja javnosti, a Sandra je opisala kako je brzo nakon prosidbe cela njena okolina saznala za veridbu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA