Anabela otkrila šta je poklonila unuci za rođendan, pa spomenula Gagija: "Evociramo uspomene na neka vremena"

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Luna Đogani i Marko Miljković danas su obeležili poseban dan, krštenje svoje mlađe ćerke Lane, ali je usledila i proslava njenog prvog rođendana.

Tim predivnim povodom, na slavlju se pojavila i Anabela Atijas, Lunina majka, koja nije krila radost.

- Prelep je osećaj. Mi svaki dan slavimo tu našu dečicu i za mene je njima svaki dan njihov rođendan. Bila sam praktična, pa sam dala kovertu. Najpametnije - izjavila je ona.

Anabela Atijas, poznata kao najzgodnija baka, otkrila je kako joj prija ta titula.

- Prija mi kada me nazivaju nazgodnijom bakom, lep je osećaj. Ne trudim se, nego se samo dobro osećam, a vi, mediji, to primetite i stavite lep naslov, što me obraduje. Nije meni čudno što sam baka. Čim sam uzela Miu, pošto je ona bila prva, odmah sam joj govorila: "Ljubi te baka". Sada me već zovu "bakaća". Mija i ja imamo poseban odnos... Pitala me je pre neki dan gde sam krenula, a kada sam joj rekla: "A, šta ti misliš?". Tada je u šali povikala: "Ideš u šoping!" - rekla je Anabela.

Nedavno je nastupila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, a zadovoljna je što evociraju uspomene na stare hitove.

- Divno je što evociramo uspomene na ta neka vremena i na pesme koje su u nekom momentu bile zaboravljene. Meni je fascinantno kada vidim da ljudi danas znaju sve te numere od reči do reči. Drago mi je što se vraća ta muzika. Imali smo kvalitet i ostavili smo trag. Navijam da se to vrati, iako nemam ništa protiv ovoga što se danas izvodi - dodala je ona, a više iz njenog intervjua možete poslušati u videu u oviru teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Lunin prijatelj Savo Perović među prvima je pristigao na proslavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA