Milan Kalinić pokupio sina ispred zgrade: Komšije otkrile detalje o njegovom braku u jeku priče o razvodu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U domaćim medijima je odjeknula vest o mogućem razvodu voditelja i glumca Milana Kalinića nakon 18 godina braka sa suprugom Sandrom Kalinić.

Prema navodima, Kalinić se iselio iz porodičnog stana u kojem su zajedno živeli sa decom, a Milan je viđen automobilom kako je došao ispred zgrade, pokupio sina i odvezao se dalje.

Komšije popularnog voditelja otkrile su detalje o njegovoj svakodnevici, napominjući da je Kalinić posvećen otac koji redovno vozi decu u školu.

- Dobar je Milan, viđam ga, nije uobražen. Svaki dan decu vozi u školu. Evo danas je već dva puta dolazio. Nisam čula ništa oko razvoda, ni da se odselio, mogu samo da kažem da ga viđam uvek sa decom - rekla je komšinica iz ulice, dok je jedan od komšija, želeći da ostane anoniman, potvrdio da Kalinić redovno dolazi po decu, ali da ga mesecima nije video sa suprugom.

- Porodičan čovek, svaki dan dolazi po decu, mogu da kažem da ne brižan otac. Što se tiče njegove žene, ona ima svoja kola, izađe iz garaže. Ne viđam ih zajedno. Ne znam da li su se razveli. On ima svoj džip i motor, svoj posao, ona svoja kola, tako da ih mesecima nisam video da idu zajedno negde.

Slično mišljenje imao i naredni komšija.

- Milan je jako vezan za sina. Nikad ga nisam video zajedno sa suprugom.

Komšinica iz zgrade ističe da je u njihovoj zgradi sve mirno.

- Viđam Milana, Sandru retko, ali mogu da vam kažem da je ovde sve mirno, nije bilo buke, svađe niti nekih incidenata. Ne znam da li su se razveli i da li se odselio, čitala sam nešto, ali ga viđam ovde, dolazi po decu - rekla je komšinica za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Kalinić o spotu "Metohijo, moja avlijo" Milana Vasića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. septembar 2024 | 18:30

    Neko ko živi tu ne dolazi po decu nego zajedno odlaze.......znači dolazi po decu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA