"Saša se vraća u Zvezde Granda": Snežana Đurišić otkrila tačan datum povratka Popovića

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Snežana Đurišić organizovala je druženje sa novinarima i to divnim povodom, na kojem je progovorila o povratu Saše Popovića u Zvezde Granda.

Naime, ona je najavila svoj veliki solistički koncert, pa progovorila o svom druženju i prijatestvu sa Lepom Lukić.

- Kako da se ne sećam prvog susreta sa Lepom Lukić. Tresla sam se. Želela sam samo da mi se nasmeje. Htela sam taj lepi kontakt. Imala sam prema njoj strahopoštovanje. Lepa kao lepa, neposredna, otvorena, jednostavna bukvalno me je primila kao svoje dete. Od tada do danas Lepa Lukić je za mene nešto posebno - rekla je Snežana, a onda se dotakla zdravstvenog stanja kreativnog direktora "Grand" produkcije.

- Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje - istakla je ona.

Inače, pesma "Moj genije" posvećena je upravo doktoru koji joj je osvojio srce.

- Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama- rekla je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA