Kalinićeva supruga Sandra je bomba: Svaka slika u bikiniju "grmi", Milanu nije smetalo da je gledaju drugi

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac Milan Kalinić je navodno odlučio da stavi tačku na ljubav sa lepom Sandrom, i navodno se odselio iz porodičnog doma.

Kalinić je 18 godina u braku sa suprugom Sandrom, sa kojom ima ćerku i sina, Teu i Vuka. Iako važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, on je jednom prilikom priznao da strast i zaljubljenost vremenom blede, ali da to u njihovom slučaju nije negativno uticalo na brak.

Bez obzira na njegovu popularnost i posao, Sandra nikada nije volela previše da se eksponira i pojavljuje u javnosti, makar kada su tu kamere.

Međutim, svaki put kada se pojavila u javnosti, ona je oduševila svojim besprekornim izgledom, a to im je izgleda zajednička crta - uživaju u tome da vode računa o svom izgledu i treniraju.

Sandra je aktivna i na mrežama, a njene objave su često znale da naprave pravu pometnju na mrežama. Njene zanosne obline u minijaturnom malo koga su svaki put ostavile ravnodušnim, pa ne čudi što su se komplimenti na račun njenog izgleda uglavnom nizali, i Kaliniću svi zavideli.

"Kakva bomba je Sandra!", "Milan je pravi srećnik", "Sandra je predivna", "Milane, blago tebi kakvu ženu imaš", "Sandra s godnama sve privlačnija i privlačnija", neki su od komenatara.

Inače, njena poslednja objava od 19. avgusta mnoge je iznenadila.

Sandra je objavila niz fotografija sa putovanja na kojima je u kupaćem kostimu.

Slike je pratila pesma Kemala Montena "Vratio sam se živote", ali i opis:

- Sve što nam treba da je doza vitamina "more" - napisala je.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA