Milan Kalinić je sinoć uslikan: Evo gde i u čijem društvu se provodio glumac

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumac i voditelj Milan Kalinić koji se navodno razvodi od supruge Sandre, pojavio se juče, 28. septembra, na utakmici Crvene zvezde i to u poznatom društvu.

Naime, vest da je odlučio da stavi tačku na svoj brak posle 18 godina ljubavi, šokirala je mnoge, a on se i oglasio za Telegraf.

Kalinić je samo 24 sata pre nego što je medije preplavila vest o njegovom razvodu, bodrio igrače svog omiljenog kluba Crvena zvezda, u Beogradskoj areni.

On je bio sam, tačnije u društvu dece košarkaša Miloša Teodosića, koji su sedeli s njegove leve i desne strane, a odmah iza njega i koleginica Jelisaveta Orašanin.

Jelisaveta je porazgovarala sa kolegom i očigledno su se dogovorili da njena i Teodosićeva deca sede pored njega i gledaju meč iz prvih redova.

Podsetimo, voditelj i glumac Milan Kalinić navodno se nezvanično razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Kako tvrdi Informer, glumac se iselio iz porodičnog stana, što, kako navode, sugeriše da je došlo do ozbiljnih promena u njihovom odnosu.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Kalinić prenosio utakmicu slepim i slabovidim navijačima Zvezde na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA