"Silikoni i plastična hirurgija nisu harizma": Nadežda Biljić bez dlake na jeziku imala jaku poruku za estradu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Pevačica Nadežda Biljić, nedavno je otvorila srce i podelila svoja iskustva iz sveta muzike, ali se dotakla i plastične hirurgije.

Govoreći o usponima i padovima kroz karijeru, Nadežda se osvrnula na svoje prve korake na estradi, kao i na želje i očekivanja koja su je vodila tokom svih godina.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka u njenoj karijeri jeste video snimak na Jutjubu koji je prikupio preko tri miliona pregleda. Na tom snimku, Nadežda peva u pidžami, sa čupavom kosom, u potpuno opuštenom izdanju.

- Pravo da ti kažem ne volim da gledam svoje klipove. Ni da slušam ni da gledam sebe jer sam previše samokritična. To je kažu, odlika velikih. Ali ti komentari i lepe reči su pokretač i razlog što sam ja i dalje ovde. To mi je podstrek da budem još bolja, jer znam da mogu još - govorila je pevačica i nastavila:

- Eto, ja nikada nisam rekla, da sam zvezda, imam tri miliona pregleda i to je to. Ne, ja mogu bolje i ići ću još, baš zbog tih ljudi koji mi daju vetar u leđa i daju mi komplimente. Što se tiče tog mog izdanja na tom video klipu gde sam u pižami, čupava u opuštenom izdanju, mogu samo da kažem... Da objasnim ako nekome nije jasno, silikoni nisu harizma, plastična hirurgija nije harizma, nije talenat. Kada imaš talenat i zračiš možeš džak na sebe da staviš svi će da gledaju u tebe - poručila je Nadežda tokom nedavnog gostovanja u podkastu "Nije sve tako crno".

(Telegraf.rs)

Video: Šarić slavio punoletstvo sinu: Pola estrade pevalo, njegova Ceca grlila Čolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    29. septembar 2024 | 17:12

    Slusaj ti samo tog Tomu, za godinu dana ces pevati pod satorom u Kruscicii na vasaru..

  • uf

    29. septembar 2024 | 16:33

    Koliko pregleda ima sa Mikijem u Zadruzi?

  • Kranp

    29. septembar 2024 | 17:49

    Samo ti misli tako pevaćeš na Saboru u Bogutovcu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA