"Najveća propast..." Jovana Jeremić progovorila o slavnoj glumici: "Intervju sa Kasandrom bi srušio internet!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 13

Slavna glumica Koraima Tores, poznata po ulozi Kasandre, nedavno je boravila u Beogradu zbog poslovnog angažmana, a mnogi su očekivali njen intervju sa voditeljkom Jovanom Jeremić.

Nažalost, do susreta nije došlo. Jovana je u svom jutarnjem programu otkrila razočarenje jer nije uspela da razgovara sa popularnom glumicom, i to na španskom jeziku.

- Došla bila Kasandra... Najveća propast, odnosno neiskorišćena prilika producenata koji su je doveli, a ja to tvrdim, jeste što nisu stigli da ja uradim intervju sa Kasandrom na španskom. Bila je ta ideja, trebalo je da se sretnemo Kasandra i ja, međutim, nismo uspeli da se sretnemo, mislim da je ta ideja prekasno došla, ona je polako kupila prnje... To bi bio intervju koji bi srušio internet, al dobro treba sanjati, eh život je dug, šteta - istakla je Jovana.

Podsetimo, Koraima je dobila ulogu u našoj seriji "Igra sudbine", a 25. septembra, družila se sa domaćim medijima i odgovarala na brojna pitanja.

Glumica nije krila da je oduševljena našom zemljom i ljubavlju koju je dobila ovde.

- Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi jače kuca od ljubavi što sam ponovo u ovom gradu i ovoj državi - rekla je Koraima i dodala:

- Ovde su ljudi ljubazni, puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Osećam se kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo - rekla je čuvena Kasandra i dodala da nije imala mnogo slobodnog vremena zbog gustog rasporeda.

Koraima je istakla da je probala rakiju i da joj se mnogo svidela, a hranom je, malo reći, oduševljena! Čak se oduševila ukusom domaćih jaja koje je imala za doručak.

- Pila sam medovaču, mnogo mi se dopalo. Zapravo, sve što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Samo jedem, jedem, jedem - dodala je Tores kroz smeh.

Na pitanje čega se seća iz perioda snimanja serije "Kasandra" i da li je u kontaktu sa nekim od kolega iz serije, odgovorila je:

- Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo - ispričala je Koraima i rekla da je u kontaktu sa Enri Sotom koji je u seriji Kasandra glumio Randua i koji je sa njom bio u Srbiji 1997. godine.

Koraima je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, ali rimejk ove serije se neće dogoditi, otkrila je i zbog čega.

- Nažalost, rimejka neće biti. Scenaristkinja serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam više tu mladost - priznala je ona.

Devedesetih godina fanovi popularne telenovela pisali su peticiju za puštanje Kasandre iz zatvora, što se događalo u seriji, a ona je sada istakla da se uvek toga rado seća.

- Jako sam emotivna po tom pitanju zato što mi glumci radimo da bi nam se verovalo, da bi publika živela sa nama i kada se desi tako nešto, to je najveći poklon koji možete da dobijete - ispričala je lepa glumica koja je naglasila još jednom da je oduševljena Srbijom i našim narodom.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić pozirala u bikiniju: Svi zabezeknuti kako je uradila stomak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    28. septembar 2024 | 10:26

    Малопре сретох Касандру,проломи гласан уздах и рече: "Највише ми је жао што не упознах планетарну звезду Јовану Јеремић,али вратићу се опет па ће се и то десити " На шпанском, наравно!

  • Vodolijax

    28. septembar 2024 | 10:38

    Došla žena .....najela se....napila.....izigrala ........violinista odlepio na nju......uzela lovu za par kadrova i otišla ..........kakav intervju........

  • Dr

    28. septembar 2024 | 10:54

    Može da napravi intervju sa nekim iz propalih Pinkovih domaćih serija ili iz "Elite".To je njen svet .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA