Danica Maksimović došla u emisiju u alkoholisanom stanju: Voja Nedeljković progovorio o velikom skandalu

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Voja Nedeljković govorio je o svom početku karijere i emisijama koje je vodio na Trećem kanalu.

Poznati voditelj Voja Nedeljković, gostovao je u jednoj emisiji u kojoj se prisetio mnogih anegdota sa početka karijere, a jedna od njih vezana je i za Danica Maksimović.

- Danica i ja smo to davno rešili, sticajem okolnosti, radili smo Trik šou, sestre Barudžije su bile u emisiji, Natalija Lučanin i Danica ja mislim. Danica je došla u takvom stanju, taj dan je njenom kolegi nastradao sin i kad si u tom mahu bio je potreban bilo kakav povod da piješ. Ona je kao profesionalac tog dana došla u emisiju koja je zabavnog karaktera, sa jedne strane je to za pohvalu, a celo njeno ponašanje je bilo više nego problematično, a to je živa emisija. Ko završi sa radom žive emisije zabavne, to je veoma teško - rekao je.

- Ona je tu bila i sve je bilo u redu dok je nisu zvali novinari da je pitaju šta je tu bilo, ali je ona rekla bilo mi je dosadno, morala sam nečim da se zabavim. Ja sam onda rekao šta je i kako je, međutim Danica Maksimović i ja smo pre par godina pričali i prisetili se toga sa smehom. Da se to desilo 2021., a ne 1991. mi bi od toga pravili skandal koji bi išao na sve strane, ali ne, mi smo to sakrivali – to je doza koja nam nedostaje. Ja sam u ranijim intervjuima pričao da se plašim da će 21. vek biti vek nasilja i nažalost se potvrđuju moje reči - bio je iskren voditelj.

(Telegraf.rs/Nova)

Video: Kasandra stigla na konferenciju, medije pozdravila na srpskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    26. septembar 2024 | 22:46

    A koja je bila potreba da se sada posle toliko godina iščeprka i objavi taj slučaj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA