Žena koja je rekla da je dete iz epruvete kao pašče, preti tužbama: "Džaba vam mržnja, uspeh se ne oprašta"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Crnogorka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, razbesnela je mnoge ljude svojim izjavama o porodici i deci, pogotovo o ženama koje žele da rađaju, a nemaju muža.

- Meni je najveća životna želja bila da budem majka i za mene je porodica, kult porodice, kult braka, svetinja. Ja sam u svim svojim javnim obraćanjima vrlo jasnih stavova bila. Mišljenja sam da je sebično odlučiti ispuniti svoju želju po svaku cenu jer mislim da ja nemam pravo da uskratim tome koga rodim ono što institucija porodice jeste, ona podrazumeva dva roditelja. Da li bih osudila ženu koja bi to uradila? Ne. Da li bih diskvalifikovala njeno dete kao dete koje je manje vredno od mog? Ne. Da li bih ja to uradila? Ne! - rekla je Njezvanova u emisiji "Dama sa hercom" na Blic televiziji.

U daljem razgovoru druga sagovornica kaže:

- Najveći broj žena ima nameru da ima celovitu porodicu - rekla je druga sagovornica, a Njezvanova je dodala:

- Kako kad sama napravi iz epruvete sebi, kao pašče da je - istakla je poznata Crnogorka.

Mnoge dame, a među njima i one iz javnog života osudile su takve reči jer se mnoge žene bore za potomstvo, a ta bitka nije nimalo laka, pogotovo ako "kritika" dolazi od osobe koja nije imala takvih problema, pa ispada pomalo licemerno komentaristi takve stvari.

Crnogorska influenserka je pokušala da se izvadi iz ove situacije u koju je sama upala i počela da tvrdi kako to uopšte nije rekla, a počela je i da preti tužbama.

- A sad gledaj za koliko će da ti nađe IP adresu na koju ti pisem tužbicu. Sram Vas bilo.

Nikad apsolutno nikad to nisam rekla. To ste Vi shvatili a sad ćete mi za to platiti odštetu. Džaba vam je mržnja prema meni, uspeh se ne oprašta, ali, moja ljubav prema ljudima je neuništiva i uvek je jača svetlost od mraka - napisala je ona i nije se mnogo oglašavala na ovu temu kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA