"Napisao mi je da ide da pravi masakr!" Bivši zadrugar svedoči na suđenju Urošu Blažiću, otkrio jezive detalje

 
J. G.
J. O.
J. G. J. O.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 5

Rijaliti učesnik Viktor Đorđević, koji je nedavno promenio ime (ranije se zvao Nikola), danas svedoči na suđenju Urošu Blažiću.

Đorđević je rekao da ostaje pri dve izjave koje je dao u tužilaštvu, ali da se "ne seća tačno šta je sve rekao jer je bilo davno".

- Družili smo se, ali, iskreno, trudim se da zaboravim taj događaj - rekao je bivši zadrugar.

Viktor je ispričao da Uroša poznaje oko tri godine, da su bili dobri drugovi i da je odlazio kod Blažića, kao i Blažić kod njega.

- Nije pričao da je u svađi sa nekim. On mi je pokazao pištolj "tokarev" za koji je rekao da je očev, ali on je mene slagao. Pokazivao mi je pištolj, pucao sam iz njega u svinju. U džak u podrumu sam pucao iz startnog pištolja. Sa tim "tokarevim" nešto nije bilo u redu i stojim iza te izjave. Slobodno možete da prepišete sve iz moje izjave. Pokazao mi je i neku školsku bombu, koja nije prava, tako mi je rekao, a startni pištolj možete da kupite u legalnoj prodaji - izjavio je Đorđević.

On je otkrio i to da je došlo do svađe u "Whatsapp" grupi.

- Pisao sam mu da se smiri, ali ta devojka s kojom se svađao nije htela da popusti. Imali smo više tih grupa za šalu, da šaljemo slike, nisu to bile grupe za neke loše i skrivene namere. Uroš je par puta bio sa mnom u teretani, a pretežno je trenirao kod kuće jer je živeo na selu. Steroidi mogu da se kupe u slobodnoj prodaji. Nisam mu ja dao steroide, rekao sam da kupi u slobodnoj prodaji. Koristio je trenbolon - dodao je Viktor.

Taj steroid, kako je rekao, ima najjače dejstvo, ali utiče na psihu.

- Sedeo sam kući kad mi je Uroš napisao da ide da pravi masakr, nisam ga shvato ozbiljno. Svašta ljudi kažu u svađi. Nisam mogao da naslutim ni da će da ide da se svađa s nekim, a kamoli da uradi tako nešto.

Odgovarajući na pitanja advokata Perovića, Đođrević je rekao da mu nije bilo poznato da je Radiša Blažić znao da Uroš ima oružje.

Na pitanje Blažićevog branioca zašto je zvao devojku koja se svađala sa Blažićem rekao je da je hteo da smiri situaciju jer je devojka uvredila Blažića.

- Taj Marko Nikolić me je pozvao i rekao da je ozbiljna situacija. Ja sam se toj devojci javio i pitao šta ima da ulazi u svađu i da on nema nameru da se svađa. Izvinio sam se u njegovo ime, a ona je rekla da nema šta da se izvinjava, da će Uroš da s eizvinjava njmia iz Urgentnog centra. Zbog toga sam rekao Urošu da sedi kod kuće i da se pripazi. Uroš je burno reagovao, pitao se što bi njega neko dirao bez razloga - rekao je Đorđavić.

Kada je u pitanju steroid trembolon, rekao je da ga je i sam koristio i da se nije dobro osećao, da nije mogao da kontroliše svoje raspoloženje i da je bio agresivan. On je dodao da ne može da se seti da li je ikada lično video da Blažić uzima trenbolon.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Urošu Blažiću: Porodice ubijenih i ranjenih u masovnom ubistvu kod Mladenovca stigli u sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    26. septembar 2024 | 12:14

    Zaboravih još nešto. Pucao si u svinju??? Alo momče, ako si imao malo mozga,zašto nisi druga odvratio od toga. Jesi li čuo da neko normalan koristi životinju za pucanje iz pištolja . Zbog svinje moraš biti kažnjen i poslat na psihijatriju

  • @

    26. septembar 2024 | 12:40

    Drug za ponos tačno laze za njega. Sramota. Umesto sa ga bude sramota sto ga uopšte zna

  • Miki

    26. septembar 2024 | 12:39

    Uhapsiti i tu devojku za pretnje i svakog ko mu je pretio pre zlocina jer ocigledno da je to doprinelo da on ovo uradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA