Barbara Bobak ful našminkana i sređena cepa jagnjetinu pred nastup sa Teom: Hit snimak pevačice oduševio ljude

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Muzička zvezda u usponu, Barbara Bobak je objavila novi blog koji je urnebesan.

Ona je svojim fanovima pokazala šta radi posle nastupa u Lincu, kako ne može da spava, zašto malo plače, ali i zašto je hvata anksioznost pred put u Minhen.

- Gledam na šta ću da ličim kad se probudim posle dva sata spavanja, evo me u Lincu, treba da radim svirku gledam storije i slike što mi šalju ljudi sa Teinog koncerta i bukvalno plačem, plačem, zato što nisam tu i ništa, sad ću da gledam da se spremam za svirku i odradim, onda dolazi čovek po mene da me vozi u Mihen na aerodrom u šest ujutru i onda stećem u Beograd i onda imam fazu da odmorim dva, tri sata malo da prebacim, da prespavam onda idem na spremanje i na tonsku i na šminkanje i tako... - rekla je Barbara u porvom delu bloga.

- Ovako narode moj, vratila sam se sa svirke sada sada je tri sata ujutru idem da se tuširam, da skidam šminku i da legnem znači to će biti već negde pola četiri, petnaest do četiri u pola sata stiže čovek po mene da me pokupi da idem u Minhen aerodrom i onda idem za Beograd i onda idem u četiri na tonsku, pa u devet na koncert i tako. Nek mi je Bogu pomoći da večeras zaspim, sada odmah čim legnem mada od toga znam da nema ništa, tako da videćemo potrudiću se da zaspim i javim se ujutru sveža, kao kiseli kupus - rekla je pevačica u svom maniru, da bi se kasnije opet javila i pohvalila momke iz benda kako su joj u pola 6 doneli durum.

Barbara je zatim podelila dogodovštine sa aerodroma i rekla kako je b+nervira ukus povrća u Evropi.

Dalje je u svom blogu prikazala kako ide da sređuje frizuru i šminku pred nastup na koncertu Tee Tairović, a tada je u salonu jela jagnjetinu koja je oduševila.

Stigla je u Arenu, razgovala sa novinarima i zatim nastupila sa Teoom, a šta se još dešavalo pogledajte na snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA