Kasandra u 51. godini izgleda kao boginja! Evo kako održava liniju i čime se hrani: Ove 2 stvari nikad ne radi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumica iz Venecuele koja je stekla svetsku slavu, Koraima Tores, mnogima poznata po ulozi Kasandre iz istoimene serije, trenutno boravi u Srbiji.

Čuvena Kasandra drugi put je posetila našu zemlju, a u Beogradu će boraviti do 26. septembra. Razlog njene posete je poslovne prirode.

Toresova će se naći u novim epizodama popularne serije "Igra sudbine" koja broji preko 100 epizoda, a Koraima će biti specijalni gost.

Ovim povodom poznata glumica danas je održala konferenciju za medije, gde je otvoreno govorila o novim projektima, popularnoj seriji "Kasandra" koju Srbi obožavaju, ali brojnim zanimljivostima iz privatnog života.

Lepa glumica u šestoj deceniji života izgleda bolje nego ikada, kako mnogi komentarišu, a pred okupljenim medijima otkrila je kako se hrani i na koji način održava vitku liniju, kao i kakve su joj dnevne navike.

- Trenutno nema načina da ne izgledam dobro, zato što sam jako zadovoljna i srećna. Oči mi sijaju, ne mogu da sklonim osmeh s lica - započela je Koraima, pa dodala:

- Dobro se hranim, vežbam, pijem mnogo vode. Nikad ne ležem sa šminkom. Brinem o kosi, ne sušim je fenom. Stavljam kreme, koristim zaštitu za sunce, jednostavno, brinem o sebi - navela je glumica.

Koraima je otkrila i kako se hrani dok je u Srbiji. Probala je naše specijalitete, najviše jede meso, a posebno joj se dopadaju jaja, koja obično doručkuje, pa je tu tradiciju nastavila i ovde.

- Jutros sam jela domaća jaja i jako su ukusna, odlično su ih spremili - pohvalile je glumica.

(Telegraf.rs)

Video: Kasandra stigla ponovo u Srbiju: Popularna zvezda latinskih sapunica dobila ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA