Nekada je Đole punio Sava Centar, a sada to radi Aleksa: Na premijeru Megdana došao sa suprugom i ćerkicom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleksa Balašević je prošetao crvenim tepihom sa suprugom Nikolinom i ćerkom Verom na premijeri svog filma Megdan.

Ono što će mnogima naterati suze na oči je i činjenoica da je njegov otac nekada punio Sava Centar, a sada to radi i njegov naslednik.

- Kad dođem u Sava centar, to je kao kad sam išao u Jerusalim na hadžiluk - osećaj prisutnog duha. Sam pričam sa zidovima. Moj otac Đorđe Balašević je tu imao svoj megdan, i mi dolazimo sa lepim povodom - rekao je Balašević na konferenciji za novinare pred premijeru.

Scenaristički i producentski prvenac Alekse Balaševića stiže pred bioskopsku publiku nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dve nagrade, ali i regionalne i srpske pretpremijere na Sarajevo film festivalu, kao i Filmskom festivalu u Nišu - gde je na oba mesta pobrao simpatije, ali i nagrade publike.

Glumačku podelu ovog filmskog ostvarenja čine i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Nakon svečane beogradske premijere film „Megdan“ će se od 26. septembra naći u bioskopima širom zemlje i regiona, u distribuciji "Art viste".

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović na premijeri filma Megdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA