Evo šta je Filip poklonio Priji za rođendan: Za ovaj komad odvojio cifru sa nekoliko nula, oborio je s nogu!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Filip Živojinović odlučio je da iznenadi svoju lepšu polovinu, pevačicu Aleksandru Prijović, komadom nakita koji je i ona sama planirala da kupi.

Osluškujući njene želje, Živojinović joj je poručio narukvicu poznatog skupocenog brenda koja je stigla iz Austrije, tačno na dan njenog rođendana.

Pevačica nije mogla da veruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku.

- Aleksandra nije želela da od svog rođendana pravi spektakl, već je kao i ranijih godina odlučila da ga provede u krugu najbližih, sa svojim roditeljima, bakom i dekom. Na porodični ručak kod Prijovića otišla je sa suprugom i sinom, a Filip ju je tamo, pred svima, iznenadio malom crvenom kutijicom poznatog brenda Cartier - ispričao je za Informer izvor blizak pevačici.

Ugledavši Cartier plišanu vrećicu, počela je da vrišti od sreće, ne toliko zbog njene vrtoglavo visoke cene, već zbog činjenice da ju je Filip pomno slušao i upijao svaku njenu reč kada mu je govorila da je baš ta narukvica na spisku njenih želja.

- Nije mogla da veruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku. Počela je da plače od sreće, a on ju je zagrlio i poljubio i čestitao joj rođendan. Rekao je da su joj to kupili mali Aleksandar i on jer je ona najbolja mama na svetu. Ove reči su pevačicu još više dirnule, pa je samo kratko prokomentarisala da je najsrećnija žena na svetu - priča izvor.

Podsetimo, Filip je na dan Aleksandrinog rođendana, na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj šetaju.

Uz fotku je dodao pesmu "Sve po starom" i na taj način joj poželeo srećan rođendan. Imao je i dirljiv opis.

- Da još dugo hodamo zajedno. Srećan rođendan mama - napisao je Filip Živojinović.

Nakon porodičnog okupljanja, Prija i Filip izašli su na koncert Tee Tairović, gde su se provodili u vip loži, do kasno u noć.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Prija slavi rođendan na koncertu Tee Tairović: Došla u pratnji supruga i koleginice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA