Anastasija se emotivnim rečima obratila Nemanjinom ocu: Čestitala svekru rođendan

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Anastasija Ražnatović je čestitala rođendan svekru Nebojši Gudelju koji je 23. septembra napunio 56 godina.

Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju sa tribina uz čestitku.

- Srećan rođendan najbolje svekru - napisala je pevačica uz emotikone srca.

Anastasija Ražnatović, Nebojša Gudelj Foto: prinskirn/instagram/raznatovicanastasija

Nebojša Gudelj je bivši fudbaler, a njenogvim stopama su krenuli i njegovi sinovi Dragiša i Nemanja.

Gudelj je karijeru počeo u Leotaru iz rodnog Trebinja, a iskustvo u seniorskom fudbalu sticao je drugoj ligi, gde je za ovaj klub standardno nastupao. U leto 1991. godine je potpisao za Partizan. Debitovao je na prvoj takmičarskoj utakmici u sezoni (u kupu, protiv Igmana sa Ilidže) i status startera koji je dobio na tom meču, zadržao je sve tri godine koliko je proveo u klubu. Sa Partizanom je osvojio dve titule prvaka Jugoslavije (1993, 1994) kao i dva Kupa (1992. i 1994). Gudelj je za Partizan ukupno odigrao 212 utakmica (od toga 98 prvenstvenih, 26 u Kupu Jugoslavije i 1 u UEFA takmičenjima) i postigao 14 golova (8 prvenstvenih).

Otišao je leta 1994. godine u španskog prvoligaša Logronjes, kod trenera Blagoja Paunovića sa kojim je prethodno sarađivao u Partizanu.[4] Standardno je nastupao za Logronjes ali je klub te sezone ispao iz Primere. Ostao je u klubu još godinu dana igrajući u Segundi da bi zatim godinu dana proveo u još jednom drugoligašu Leganesu. Godine 1997. prešao je u NAK Bredu, gde će provesti narednih osam sezona, nakupivši za to vreme 246 prvenstvenih nastupa (jednu sezonu, doduše, igrali su u drugoj ligi). Karijeru je završio u Sparti iz Roterdama, u sezoni 2005/06, zabeleživši, u svojoj 38. godini, čak 31 nastup.Od novembra 2012. pa do oktobra 2014. godine, bio je trener svog bivšeg kluba NAK Brede, piše na Vikipediji.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija i Gudelj ljubavna scena na moru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA