Željko Mitrović kupio stan ovom voditelju, Jovana Jeremić ostala bez teksta: "Tebi je kupio, a meni ne?!"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Voditelji Pinka Jovana Jeremići Božo Dobriša svojevremeno su imali sukob kada je on otvoreno govorio zbog čega ga nervira koleginica.

- Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio - rekao je Božo i istakao da je on omiljeni voditelj Željka Mitrovića.

Sada je Dobriša u Jutarnjem na Pinku, kada je gostovao upravo kod Jovane Jeremić otkrio da je dobio stan od vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. Jovana je "preslišala" kolegu, poznatog crnogorskog voditelja, a nakon što joj je priznao zašto je nije voleo, otkrio je i da mu je Željko kupio stan u Beogradu na vodi.

- Samo sam tražio svoj stan koji mi je obećao Željko Mitrović i koji mi je kupio juče u Beogradu na vodi - otkrio je Božo u programu uživo, a kako je poznat po humoru, mnogi spekulišu da li se voditelj šalio na Jovanin račun.

- Tebi je kupio u Beogradu na vodi, a meni ne?! - upitala je Jovana koju je ovo saznanje veoma iznenadilo.

- Imamo svi mi stanove od Željka - našalio se Milan Milošević.

- Ne znam ko je Božo - odgovorila je voditeljka.

Podsetimo, nakon što je Jovana čula kako je kolega sa Pinka javno otkrio da ga nervira, voditeljka je tada poručila da ne zna ko je on.

- Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - rekla je Jovana.

Opet se oglasio Božo:

- Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me je u emisiju, da dođem kada budem mogao. Pa, svi znaju ko je omiljeni voditelj Željka Mitrovića - rekao je Dobriša tada.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić pozirala u bikiniju: Svi zabezeknuti kako je uradila stomak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA