"Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevačica Tamara Milutinović pojavila se na drugom koncertu muzičke zvezde Tee Tairović u Beogradskoj areni koji je, kako je istakla, sa nestrpljenjem čekala.

Tea je, podsetimo, dve noći zaredom, 21. i 22. septembra, nastupila pred krcatom Arenom. Ljudi iz celog regiona došli su u srpsku prestonicu samo zbog nje, a podršku su joj pružile i brojne kolege.

Nakon sjajnog provoda, Tamara se oglasila putem društvene mreže Instagram. Nije krila koliko je ponosna na svoju koleginicu i prijateljicu, pa je uz snimak iz Arene Tei posvetila predivnu poruku:

- Ponosna sam što dolaziš sa naših prostora! Sad gazi, Balkan ti je mali - napisala je Tamara Milutinović i u objavi označila Teu.

Podsetimo, Tamara Milutinović je pred našim kamerama otkrila kako se oseća nakon što je postala vlasnica jednog od najvećih hitova 2024. godine.

- Kakva je to titula, ljudi, iskreno, naježila sam se. Meni je malo glupo da to sama kažem, ali sudeći po onome što doživljavam na terenu, rekla bih da je to dobar hit - rekla je pevačica, pa progovorila o povratku na javnu scenu i otkrila zašto se nije dogodio ranije.

- Bio me je strah, jer sam napravila veliku pauzu posle porođaja. Možda je trebalo ranije da se vratim, ali jednostavno nisam imala hrabrosti. Čekala sam da čujem nešto što meni dobro zvuči i to mi se desilo sa "Cakum-pakum". Nisam mogla ranije da je snimim jer sam bila u Rusiji, ali čim sam stigla u Srbiju odmah sam snimila pesmu i spot. Nema negativnih komentara ili bar ja nisam čula da je neko rekao nešto loše za pesmu. Puno kolega mi se javilo, dobila sam veliku podršku - priznala je Tamara.

Za kraj, pevačica je otkrila da je od saradnika Dejana Kostića dobila poziv da čuje još jednu pesmu koja je veoma slična njenom aktuelnom hitu "Cakum-pakum".

- Zvao me je Deki Kostić i rekao mi: "Šta si uradila ne znam, ali napravio sam ti još jednu pesmu". Ovih dana idem da je čujem, videćemo. Ja se iskreno nadam još jednom hitu, bilo bi lepo - iskrena je Tamara Milutinović pred našim kamerama.

(Telegraf.rs)

Video: Publika je "poludela" kad je videla novog gosta Tee Tairović: Vojaž podigao masu na noge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA