Viki Miljković pokazala zavidnu liniju u šestoj deceniji: "Odlučila sam da objavljujem fotke u kupaćem"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Snimanje nove sezone "Zvezda Granda" je zvanično počelo, a muzička zvezda Violeta Viki Miljkovićpojavila se na prvom snimajućem danu u crno beloj kombinaciji.

Viki je obukla haljinu, koja deluje kao top i suknja, a u prvom planu je bio Vikin stomak, a nesumnjivo je da je pevačica smršala.

Pevačica je vidno blistala, a izdvojila je vreme za novinare.

Nedavno je na njenom Instagramu objavila  fotografije u kupaćem kostimu, a sada je otkrila kako se odlučila na taj korak posle mnogo vremena.

- Dugo nisam objavljivala fotke u kupaćem kostimu. Ove godine sam odlučila da objavim i tako, eto - rekla je Viki, pa otkrila kako je pala ta odluka posle toliko godina:

- Pa malo sam smršala, pa sam želela da pokažem kako sam to uspela (smeh). U stvari, svi smo u kući na nekom posebnom režimu ishrane. Taške (prim.aut. muž)  je na režimu Ane Petrović, a ja se takođe pridržavam. Kad mu se već u kući sprema, onda sam se i ja priklonila tome, da bi njemu bilo lakše.

Aktuelna tema je vraćanje vojnog roka, a poznato je da pevačica ima sina.

- Znate kako. On je sportista i on već ima određenu disciplinu na koju je navikao. Ima i drugačiji režim ishrane i vreme kad mora u krevet i kad ustaje i tako, ali mislim da nikom od sadašnje dece nije na odmet da ode, makar na neko kratko vreme (smeh), da još malo bolje uđe i da još malo bolje stekne i same radne navike i što se tiče organizacije i discipline, tako da mislim da to i nije tako loše.

Vikina pesma "Večera", "oživela" je od kada je njena mlađa koleginica, Zorana Mićanović, otpevala na jednom nastupu i postala viralna. Sada je Viki otkrila da li je Zorana zvala za dozvolu.

- Pa mislim to i nije presnimljeno zvanično. To je neki lajv bio, ako sam ja dobro to videla. Eto posrećilo joj se i ja volim kada ti mladi kandidati pevaju te pesme, što znači da smo mi napravili dobar izbor. Neke pesme su bile hit u onom vremenu, neke su hit sada, nakon mnogo godina. To znači da su vredele.

(Telegraf.rs)

Video: Viki Miljković pitali o Anastasijinoj trudnoći, ona dala odgovor: "To ne smem da otkrivam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA