Spektakl u Nišu! JK napravila kolaps u brutalnom stajlingu, a slika s dečakom u kolicima tera suze na oči

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Pop diva Jelena Karleuša sinoć, 21. septembra, priredila je nezaboravan spektakl pred desetinom hiljada ljudi na Youth Fest-u u Nišu, jednom od najvećih festivala mladih na Balkanu.

Kao specijalan gost, njeno pojavljivanje na sceni izazvalo je euforiju među fanovima koji su je s nestrpljenjem iščekivali.

Nakon niza uspešnih koncerata tokom sezone, Jelena je sinoć napravila potpuni haos na platou Niške tvrđave, pevajući svoje najveće hitove, dok je publika neumorno pevala i plesala uz svaku pesmu.

Posebno se isticao njen izazovni stajling, lateks korset sa dubokim dekolteom i donji deo od providnog tila, što je dodatno podgrejalo atmosferu na koncertu.

Na samom kraju koncerta, emotivna atmosfera kulminirala je kada je Karleuša zaplakala tokom petominutnog skandiranja njenog imena.

Nakon spektakla, Jelena, osim muzičke zvezde, pokazala je da ima i veliko srce, kada je posebnu pažnju privukao njen susret sa dečakom u kolicima, što je oduševilo mnoge.

(Telegraf.rs)

Video: jelena karleuša, kikinda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA