Neočekivano iznenađenje na bini: Tea Tairović dobila poklon od posebne osobe u toku koncerta, ovo će pamtiti

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Tea Tairović sinoć je, 21. septembra, priredila nezaboravan spektakl za svoju publiku u Beogradskoj areni, a večeras nas očekuje drugi zakazani koncert koji će, bez sumnje, biti jednako fenomenalan.

Pred hiljadama obožavalaca, Tea je pevala duže od tri sata, a jedan od najupečatljivijih trenutaka bio je kada je na binu izašla devojčica Teona, noseći veliki buket cveća, iznenadivši pevačicu.

- Molim vas, veliki aplauz za Teonu - pozvala je Tea, te je kleknula i zagrlila devojčicu, dok je publika aplaudirala.

- Hoćeš da kažeš kako se zoveš? Kaži 'Ja se zovem Teona' - rekla je, pa dodala:

- Malo smo se uplašili, ovo je inače moje kumče. A da li vi volite pesmu "Ime mi je ljubav"?

U tom trenutku, Tea je zajedno sa svojom kumicom otpevala ovu emotivnu pesmu, a publika je oduševljeno pevala sa njima svaki stih.

Atmosfera je bila ispunjena emocijama, čineći ovaj koncert nezaboravnim.

Podsetimo, Arena je sinoć bila krcata, a svaki hit izazivao je euforiju među brojnim obožavaocima, dok su se mnogi borili za mesto kako bi uživali u ovom muzičkom spektaklu.

Tako se na platformi 'X' pojavio snimak sa krova Arene koji prikazuje koliko je zapravo bilo puno, te da nije bilo mesta ni za iglu da padne.

Najveće iznenađenje večeri dogodilo se kada je Tea na binu izvela Sanju Vučić i jednu od najvećih regionalnih zvezda, bugarskog pevača Azisa.

Međutim, najemotivniji trenutak usledio je kada je Tea pozvala svoju majku, Božicu, da joj se pridruži na sceni. Kada je Tea pala u majčin zagrljaj i zapevala baladu "Ne brini, majko", gromoglasni aplauz i suze preplavili su celu Arenu.

Za sve one koji nisu uspeli da prisustvuju ovom nezaboravnom koncertu, Tea Tairović večeras sprema novi spektakl, obećavajući još jednu noć punu energije i hitova.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA