Pobednica "Zvezda granda" Šejla Zonić sama napisala prvu pesmu, suprug režirao spot!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grand produkcija sa ponosom predstavlja pesmu "Dert", prvenac pobednice "Zvezde granda", Šejle Zonić!

Ali to nije sve! Jer, osim što ju je otpevala, mlada zvezda se potpusuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja.

- Pesma je satkana od moderne elektronske pop muzike i zvuka instrumenta saza, upotpunjena pevačkom melodijskom linijom, koja je obogaćena tradicionalnim melizmima, što upravo daje jedan savremen autentičan zvuk koji spaja tradicionalno i savremeno. Saz je poseban začin u pesmi, a svojom sjajnom umetnošću upotpunio ju je Mladen Pecović - sa ponosom ističe Šejla, ne krijući radost zbog pozitivnih komentara, koje je dobila kao kompletan autor, dodajući da aranžman, miks i mastering potpisuje Marko Gluhaković, dok je njen taletntovani suprug Armin režirao spot!

I upravo iz ljubavi prema modernoj muzici, a u želji da to spoji sa onim po čemu je prepoznatljiva, a to je njena svestranost u izvođenju različitih žanrova, od stranog i domaćeg popa, džeza pa do narodne i tradicionalne muzike nastala je pesma "Dert".

A kako zapravo zvuči prva pesma mlade umetnice, možete poslusati na linku, koji se nalazi u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Šejle Zonić, odnela je veliku pobedu u Zvezdama Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA