Nakon izlaganja sina Zlate Petrović da spava na aerodromu kako bi štedela, oglasio se Peja: "Mažen je i pažen"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sin muzičke zvezde Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića, a aktuelni učesnik rijalitija "Elita", Jovan Pejić Peja govorio je o žrtvama svoje majke, nakon čega se oglasio njegov otac.

- Zlata je njemu činila sve, znamo svi da su sve njegove želje bile ostvarene u detinjstvu i Zlata i ja smo brižni roditelji. On je navikao da bude mažen i pažen. Mi nismo težili ka tome da mi njega razmazimo, težili smo od toga da od njega napravimo čoveka, a to se vidi on je brižan, kulturan - rekao je Peja za emisiju "Redakcija", pa istakao da iako je fin neće ćutati nikome:

- Ume on da pokaže zube, ima svoje stavove. Ja moram da kažem da ja Jovana u tako nekim stvarnima nisam mogao da vidim, nisam ga gledao kada muva devojke, kada luduje po

kafani, ja sam oduševljen sa njim. Kada je rekao Ivani, da se ona ne uklapa u njegov život, kako njoj ništa ne fali, ali to je to. Ja sam njemu rekao jednom se živi, pa nek radi šta on želi i kako. Moram da kežem da mu je Zlata rekla da pazi da nas ne bruka, a znamo svi da ljubav nema granice. Ja ću njega uvek podržavati, a ako odluči da se oženi ja ću mu voditi svadbu.

Podsetimo, Jovan je Ivani Keneški ovako pričao o njegovoj majci:

- Keva je žena koja ništa u životu nije imala, a napravila je mnogo toga samo zato što se borila i posle kažu "lako je". Pa moja keva ode da radi i spava na aerodromu, da bi sutra uzela i napravila 7 ,8 stanova. To su muke i sekiracije. Pritom kad imaš 40 temperaturu, niko te ne pita da li si bolestan. Kad ti umre neko u porodici, ti moraš da pevaš, ne pita tebe niko.

(Telegraf.rs)

Video: Sin Zlate Petrović urlao na majku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA