Zlata će biti ponosna! "Da nije spavala na aerodromu, borila se i radila sa temperaturom 40, danas ne bi..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sin muzičke zvezde Zlate Petrović, Jovan Pejić Peja, aktuelni je učesnik osme sezone rijalitija "Elita".

On se sada u razgovoru sa Ivanom Keneški, dotakao svoje majke, te istakao koliko je ponosan na nju.

- Ni sa jednom osobom mi se ne poklopi energija, sad mi se ne poklapa. Ja nekad dajem komentare za crnim stolom, ali ne mogu da pričam ja za Ivana i Jelenu za koje ne znam i mlađi sam. Jednostavno više se baziram na svoj život, da sebe učim, nego druge. Bitno je da skeniram, tu je poenta. Poštuj svoje roditelje, verovatno kad budeš izašla će neko da ti ke*a. Najgore je kad ti dođe faza da su ti svi drugi krivi i ti tad postaješ debil. Meni su roditelji razvedeni, bio sam se preselio da živim sam, keva u haosu, tata sa drugom ženom. Nisam imao sa kim ni da popričam, radio sam, izlazio sam. Bio sam malo i asocijalan i tu je poenta da ti hoćeš da se dokažeš, ali nije poenta u tome. Poenta je da se boriš u životu. Ja sam posle toga uzeo svaki dan da treniram, da mislim na neki biznis, da mogu da napravim sebi da mogu da budem ponosan na sebe. Sad kad bih u ovom trenutku izašao znam da mi je obraz čist - rekao je Peja.

- Šta su ti rekli roditelji što ulaziš? - upitala je Ivana.

- Pa ranije kad sam trebao da uđem keva je bila u fazonu šta ćeš tamo da mi pojedeš živce, a ćale je bio u fazonu, idi. Sad mi je keva rekla da idem i da će biti tu za mene šta god treba da mi pošalje. Podržali su jer znaju da ja nemam nikakav prljav veš iza sebe. Nikome nisam dugovao pare, niko nije došao na vrata, ne dam na sebe u životu, ali nikog ne diram. Keva je žena koja ništa u životu nije imala, a napravila je mnogo toga samo zato što se borila i posle kažu "lako je". Pa moja keva ode da radi i spava na aerodromu, da bi sutra uzela i napravila 7 ,8 stanova. To su muke i sekiracije. Pritom kad imaš 40 temperaturu, niko te ne pita da li si bolestan. Kad ti umre neko u porodici, ti moraš da pevaš, ne pita tebe niko - bio je iskren Zlatin sin.

(Telegraf.rs)

Video: Zorica Brunclik na koncertu Konstrakte: "Zašto vam je to čudno"?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA