Radmila Živković poslednjih devet godina života nije stala pred kameru: Imala je bitan razlog za to

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Legendarna glumica Radmila Živković, koja jenažalost preminula danas, 20. septembra, u 72. godini, devet godina nije stala pred kamere.

Od poslednje klape sitkoma „Ulica lipa“ 2015. nije stala ispred kamera.

- Verovatno im ne odgovaram. Ali i ne želim da se pojavljujem jer je ogromna degradacija profesije. Mnogima ne bih dala ni da prodaju šargarepu na kvantaškoj pijaci, a ne da se bave produkcijom i snimanjem. Nažalost, dosta naših glumaca pristaje na takve uslove jer ih je previše. Na stotine ih završi fakultet svake godine i treba nekako da se izbore za svoje mesto – ispričala je Radmila tada za Gloriju.

- Nisam alavica, ne tražim mnogo, i neću nikoga da uznemiravam. Uvek sam imala budalastu ideju da svi mi radimo svoj posao, glumci, reditelj, dramaturg... Zvaćeš zato što ti trebaju najbolji. Da li treba nekoga da vučem za rukav i pitam: „Ej, da li me vidiš?“ Ne. Izvolite, igrajte se koliko hoćete, ja se u međuvremenu igram sama sa sobom. Živim prilično skromno i nemam te fantazije da mi je potrebno sve - zaključila je tada slavna glumica.

Bojana se oglasila na Fejsbuku, gde je postavila sliku svoje majke i posvetila joj emotivne reči.

- Moja morska zvezda, moja sunčica...moja majčica. Volim te - napisala je Bojana.

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA