Oglasila se Sergejeva lepa supruga iz svog doma, ima poruku: "Njihova ludost nam otvara vrata iz ludnice"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sergej Trifunović osuđen je u Hrvatskoj, nakon čega je i proteran iz njihove zemlje na tri meseca i trenutno čeka deportaciju za Srbiju.

Glumac se trenutno nalazi u Rijeci, u porodičnom domu svoje supruge Isidore, što nam je ona juče, 19. septembra potvrdila.

Isidora se rano jutros oglasila iz svog doma i objavila sliku hrane, a na šolji koja je pored tanjira, ispisana je zanimljiva poruka.

- Luđaci, oni su svetlost sveta, mi gledamo, a oni vide. Mi se smejemo, oni su smeh. Njihova ludost nam otvara varata iz ludnice koju zovemo - piše na šolji.

Sergej trifunović, Isidora Mijanović Foto: Instagram/isismo

Podsetimo, lepa Sergejeva supruga se oglasila juče za Telegraf i otkrila gde se nalaze, ali i kada će Sergej biti deportovan u Srbiju.

- Nismo i dalje smo u Hrvatskoj, u Rijeci kod mojih i tu ćemo biti do, zaključno sa 23. septembrom, kada će biti deportovan - govori Isidora za naš portal, pa otkriva da su trenutno zajedno:

- Mi smo sada zajedno.

- Nakon sudske presude, policija ga je sačekala, privela ponovo i izdala zabranu ulasku u republiku Hrvatsku naredna tri meseca, tako da do 22., možemo, odnosno on može biti u Hrvatskoj, a 23. se već moramo vratiti u Srbiju - zaključuje ona za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA