Breskvica iznenadila fanove: Strastvena navijačica Partizana uživala u utakmici Crvene zvezde uz hit komentar

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski spektakl između Crvene zvezde i Benfike na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 1. kola Lige šampiona okupio je mnoge navijače, ali i poznate ličnosti, kako na stadionu, tako i pred malim ekranima.

Među njima se našla i mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, koja je iznenadila svoje fanove prateći ovu utakmicu.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da Breskvica, inače poznata kao strastvena navijačica Partizana, nije propustila priliku da prati utakmicu Crvene zvezde.

Podelila je video na Instagramu, u opuštenom izdanju iz svoje spavaće sobe, uz komentar koji je mnoge iznenadio: "Nema lepše."

Ova neočekivana podrška Zvezdi iznenadila je njene fanove, budući da je pevačica često isticala svoju naklonost prema Partizanu.

Anđela Ignjatović Breskvica Foto: Instagram/brrrreskvica

Njena objava izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a fanovi su podeljeni - dok jedni podržavaju njenu ljubav prema fudbalu, drugi se pitaju da li je Breskvica samo privremeno promenila tim za ovaj važan meč.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA