"Napravila sam incident!" Zorica Brunclik izazvala haos na koncertu Konstrakte: "Nisu hteli da nas puste"

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, večeras je održala svoj prvi veliki koncert u Sava Centru u Beogradu, privukavši brojne obožavaoce i poznate ličnosti.

Međutim, početak večeri obeležen je incidentom koji je uključivao pevačicu Zoricu Brunclik i njenog supruga, harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Naime, Zorica Brunclik se našla u centru pažnje kada se posvađala sa obezbeđenjem koncertne sale. Konflikt je nastao kada pevačici nije bilo dozvoljeno da se pozdravi sa Konstraktom.

Na pitanje otkud ona na njenom koncertu, odgovorila je:

- Šta je tu čudno. Čiju pesmu je Konstrakta pevala sve vreme u Italiji pred samo takmičenje, pa moju. Ona je zaslužila da ja sada dođem, ona nas je pozvala i na ulazu sam napravila incident. Hteli smo da se pozdravimo sa njom, a nisu hteli da nas puste.

Uprkos ovom neugodnom početku, koncert je počeo uz veliki aplauz, a Konstrakta je svojim nastupom očigledno ispunila očekivanja publike.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA