"Bivšu ženu sam prevario sa njenim bratom" Naš pevač šokirao javnost: "Fino se ljubi"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bojan Tomović, nekadašnji popularni pevač koji je bio u centru muzičke scene 2000-ih sa hitovima kao što su "Na distanci", "Plava motorola" i "Jugić", ponovo je privukao pažnju javnosti, ali ne zbog svoje muzike.

Nakon što se povukao sa scene, Tomović je iznenada šokirao mnoge svojim poslednjim izjavama.

Naime, ono što je dodatno zaprepastilo javnost je njegova otvorena ispovest o preljubi. Tomović je otkrio da je svoju bivšu suprugu jednom prevario sa njenim bratom od strica.

- Jesam, pa dobro to je bila zaj***ncija, ona je čak i navijala. Imali smo po 20 godina, igrali smo masne fote i pala je flaša na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo sa jezikom i šta fali? Fino se ljubi ozbiljno ti kažem - rekao je Tomović u izjavi koja je izazvala veliki broj reakcija.

Tomović je potvrdio da je prošao kroz drastične promene u svom životu, uključujući promenu vere i identiteta. Sada se zove Ammar Moštrokol, nakon što je prešao u islam, u kojem je tražio mir i spas.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač za Novu.

Ubrzo nakon što je prihvatio islam, Tomović je izjavio da se oseća nedostojan da bude musliman i odlučio je da postane agnostik, što je izazvalo dodatnu kontroverzu.

Tomović se izvinio muslimanskoj zajednici, rekavši:

- Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan - napisao je tada na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Oni su novi voditeljski par Zvezda Granda, Mitrović otkrio detalje: “Ana je vrištala u slušalicu”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA