“Izdata mu je zabrana...”: Isidora otkrila gde se nalazi Sergej, evo šta mu sledi za četiri dana

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac Sergej Trifunović proteran je iz Republike Hrvatske na tri meseca.

Tim povodom smo pozvali njegovu suprugu Isidoru i pitali da li su se već vratili u Srbiju.

- Nismo i dalje smo u Hrvatskoj, u Rijeci kod mojih i tu ćemo biti do, zaključno sa 23. septembrom, kada će biti deportovan - govori Isidora za naš portal, pa otkriva da su trenutno zajedno:

- Mi smo sada zajedno.

- Nakon sudske presude, policija ga je sačekala, privela ponovo i izdala zabranu ulasku u republiku Hrvatsku naredna tri meseca, tako da do 22., možemo, odnosno on može biti u Hrvatskoj, a 23. se već moramo vratiti u Srbiju - zaključuje ona za Telegraf.rs

Podsetimo, Sergej je 17. septembra priveden pri pokušaju da pređe granicu iz Srbije i uđe u Hrvatsku, kada ga je, kako tvrdi njegova supruga na vrlo neprijatan način sprovela hrvatska policija, bez objašnjenja.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Isidora se takođe tada oglasila za naš portal:

- Sergej i ja smo trenuto zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se Vučić povodom hapšenja Sergeja u Hrvatskoj: Zahtevam da se ponašaju racionalno i puste ga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA