Razotkriveno koliko je Aneli uzela novca od Asmina: U pitanju je ozbiljna cifra

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aneli Ahmić pre smog ulaska u "Elitu 8", izjavila je da od bivšeg supruga Asmina Durdžića nema nikakvu vrstu podrške, te da zbog toga ulazi u rijaliti, kako bi sebi i ćerki obezbedila lep život.

Ovim povodom se Asmin oglasio i otkrio da li je slao novac.

- Od prvog dana kako je ušla kod Dušice u studio, pa do dan danas vrti istu priču da nikad nisam davao za dete i da sam plaćao samo po 200-300 evra alimentaciju. To je rekla u "Eliti 7" kod Darka na "Pretresu nedelje", evo dokazi koliko i kad sam joj davao alimentacije. Njeno priznanje da sam joj dao 4.000 evra dok sam bio u Majamiju i da mi je tražila još 6.000 evra navodno za stan. Sve sam ispoštovao kao čovek da bi ona ušla i ocrnila me najstrašnije - rekao je Durdžić za Pink.rs

Aneli zavela Mateju Matijevića pred svima se ljubili.

- Krenuli smo druženje, prijamo jedno drugom. Mi smo ušli u nešto. Ne znam da li smem da ozvaničim, ima učesnika koji će da riknu, nekoga će da opali srce - govorio je Mateja.

- Prošle sezone su svi govorili da sam folirant i da ne volim Janjuša, a sad da ga volim i da ga čekam. Šta je sad problem? Mene to više ne interesuje. Ja sam govorila kad me je interesovalo, do pre dva dana. Nisam mogla da povučem crtu. Mateja i ja smo se posvađali, videla sam da mi fali, da gledam gde je i razmišljala sam da li ćemo opet da pričamo. Pomirili smo se i ta osoba mi više nije pala na pamet. Nešto me je preseklo, govorim iskreno - dodala je Aneli.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA