Era Ojdanić svoju 43 godine mlađu devojku zbog Čede ne pokazuje javnosti: "Odveo bi je u sobu, on je čudo!"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Folker Era Ojdanić  je već neko vreme u vezi sa 43 godine mlađom devojkom.

On je sada otkrio zbog čega svoju lepšu polovinu još nije predstavio javnosti.

- Ona ne voli da bude u centru pažnje. Kad vidi kamere, beži kao luda! To je njen stil, a ja poštujem njenu privatnost - rekao je Ojdanić za Kurir, pa istakao:

- A da vam pravo kažem, nije ni meni stalo da je pokazujem okolo. Mnogo je mangupa i zavidnih kolega, teško je to sačuvati, pa se mora malo paziti.

- Znate, moj najveći konkurent bio je Bora Drljača, pokoj mu duši. A sada? Nećete verovati, onaj mali kepec Čeda Čvorak! Očiju mi mojih, to je čudo kako ga hoće ribe, brate Čedo - rekao je Era, oa otkrio da li je zabrinut da mu Čeda preotme devojku:

- O svemu ja razmišljam. Bolje na vreme razmišljati nego se kasnije kajati. Čeda vrlo često okrene moj broj kaže "gde si brate, šta radiš". Sada se uselio u neku zgradu i hoću da ga posetim jer me je zvao. Kupiću mu nešto od suđa za useljenje. Ali sam ću otići, jer sa njom ni slučajno. On bi došao do nje i rekao snajka dođi da vidiš ovu sobu, ti sedi Ero popij kafu. To ne dolazi u obzir.

Podsetimo, Ojdanić je nedavno otkrio da mu tolika razlika ne predstavlja problem, pa se uporedio sa poznatim komičarom Čarlijem Čaplinom.

- Da li vi znate koliko je žena Čarlija Čaplina bila mlađa od njega? Četrdeset godina. Pa što ne bi bila moja mlađa? Da ove moje godine podelimo na pola, to je prava ljubav, to je energija, to je život, to je mladost. Ništa mi nije teško i ništa me ne mrzi. Ako treba sad da idem peške, ići ću – rekao je folker za Grand, pa dodao:

- Kad mi neko kaže "Ero, ti samo napadaš ove mlade cure", i tako dalje, ja samo kažem "Ne napadam ja njih, ja se od njih branim" .

Era Ojdanić Foto:Printskrin/Kolaž/Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Era Ojdanić u suzama na sahrani sina Mirka Kodića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA