"Poštedite me": Janjuš objavio da je njegovom bratu Borisu pronađen tumor: Otkrio kakvi su rezultati

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je njegovom bratu Borisu Janjuševiću pronađen tumor.

On je, naime, na svom storiju otkrio da je započeo novi život i da ga rijalitii  dešavanja u istom oko bivše Aneli, ne interesuju. Imao je i posebnu molbu za sve fanove.

- Apsolutno me ne zanimaju nikakva dešavanja koja se dešavaju u rijalitiju, kao što možete videti povukao sam se iz svega toga i krećem novim životom.. Pa bih vas zamolio da mi ne šaljete nikakve snimke ni bilo šta vezano za to..

On je zatim oktrio da je danas dobio vest koja mu je dala volju za daljim životom, a to je da je tumor koji je pronađen njegovom bratu Borisu - benigni.

- Nisam učesnik i ne verujem da ću više i biti, s' toga Vas molim, poštedite me... Jedna lepa vest koja mi je danas dala volju da krenem drugim životom, je da su rezultati mog brata Borisa dobri i da je beningni tumor i da ce biti dobro... - napisao je on.

Marko Janjušević Foto: Instagram/mali_janjus

Podsetimo, rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš nije deo "Elite 8", iako su mnogi predviđali da će ponovo ući i 10 meseci živeti pred kamerama.

Janjuš je rešio da pauzira rijaliti karijeru i da više vremena provodi sa ćerkom Krunom, a posvetio i se i privatnom biznisu.

(Telegraf.rs)

Video: Aneli osvojila drugo mesto, evo da li joj je Janjuš čestitao: "On za mene više ne postoji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA