Ovo je poznati pevač koji je uhapšen zbog narkotika: Pevač dobio 30.000€ za pesmu, sada je u središtu skandala

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Đovani Bajramović, poznati srpski pevač, navodno je uhapšen tokom racije u jednom klubu, gde mu je pronađen kokain, izveštavaju domaći mediji.

Popularni izvođač romske muzike rođen je u Nišu. Poznat je po svom statusu na romskim proslavama širom Evrope, a stekao je nadimak "kralj bakšiša" zbog visokih iznosa koje dobija za nastupe.

Njegovo prisustvo na veseljima i svadbama u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Belgiji gotovo je neophodno za uspeh svakog događaja.

Nažalost, Đovani je nedavno dospeo u središte pažnje zbog navodnog hapšenja tokom racije u jednom klubu, kada je pronađen kokain kod njega.

Đovani je poznat po tome što nije mnogo prisutan na društvenim mrežama, a o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Nedavno su se na internetu pojavili snimci na kojima se jasno vidi kako je za jednu pesmu nagrađen sa čak 30.000 evra, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti.

Tokom manifestacije "Niški biser" 2017. godine, u čast kralju romske muzike Šabanu Bajramoviću, Đovani je oduševio publiku svojim izuzetnim glasom.

(Telegraf.rs)

Video: David otkrio da se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA