Snajka Dragane Mirković nikad srećnija, objavila lepe vesti: Divan povod za slavlje u porodici Bijelić

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Naslednik Dragane Mirković, Marko Bijelić već izvesno vreme je u ljubavi sa da izvesnom plavušom Melani Dimitrijević, a njihova veza postala je javna kada su osvanule slike na Instagramu.

Iako svoje privatne živote krije od javnosti, Marko ponekad, za razliku od svoje sestre, i objavi ponešto na mrežama. Tako je sada isplivala zanimljiva fotografija na profilu njegove devojke, na kojoj se vidi da ju je iznenadio.

Fotografija Melanijinih butina sa Markovom rukom na njima je bila dovoljna da se šuškanja pretvore u vesti. Melani je dodatno potvrdila njihovu romansu objavom na Instagramu, gde je uz buket cveća i čokoladnu tortu proslavila "tri meseca najiskrenije ljubavi".

Melani je svoju sreću podelila sa pratiocima na Instagramu, gde je uz fotografije napisala: "Tri meseca najiskrenije ljubavi".

Podsetimo, Dragana je nedavno otkrila kako je došlo do toga da stupi u brak sa Tonijem, od koga se nedavno i razvela.

- Ostala sam pri svom vaspitanju, moji roditelji su takvi da nikada nisu gledali ni veru ni naciju. Meni je bilo potrebno samo da imam normalnog čoveka pored sebe i da osnujem porodicu. To je sve što sam tražila. Ja sam došla ovde videla lep momak, vozi lep auto, kao uostalom i svi ovde. Nije imao stan, ja sam rekla: "Nema veze, zaradićemo stan", mnogo sam radila i to svi znaju. Mogla sam da se udam za nekog bogataša i da ne radim ništa, ali mene to nije privlačilo. Bila sam "lokomotiva", ali je bitno i da neko ume da vas prati i Toni je to umeo. Zajedno smo mnogo toga napravili, to je činjenica, ali mnogo sam i rizikovala - rekla je pevačica za 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA