Pevačica kupila grobno mesto pored pokojnog supruga, pa emotivno priznala: "Ne tražim muškarce..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka (29), koja je ostala bez supruga Nebojše Stojićevića Jarina (53) 17. maja ove godine, kupila je i grobno mesto, što je nedavno i pokazala na svojim društvenim mrežama.

Nebojša, koji je bio 24 godine stariji od nje, bio je često tema negativnih komentara zbog razlike u godinama, a osude su nastavile i posle njegove smrti.

Ipak, Aleksandra hrabro i dostojanstveno odgovara na te napade, ističući da je njihova ljubav nadjačala sve zle jezike i da ona živi i nakon Nebojšinog odlaska.

Pre nekoliko dana Cipka je objavila da je kupila grobno mesto i da je podigla spomenik pred svog supruga, a ta njena objava izavala je lavinu komentara.

Pevačica je istakla da ne planira da traži novog partnera, te da je zahvalna što je sa Nebojšom doživela ljubav kakvu, kako kaže, "Bog daje samo jednom u milion godina".

- To oni koji pišu neka se zapitaju zašto imaju zlurada mišljenja. Ja sam vaspitana tako, za mene je to večna ljubav, nešto za ceo život. Hvala Bogu da sam to doživela. Imala sam sreću da imam svog partnera pored sebe. Ne znam ko očekuje sada od mene da ja idem da menjam muškarce i da ih tražim. Imam to što imam, to je početak i kraj priče. Nisam je ni tražila, Bog mi je dao srodnu dušu i čoveka koji se rađa jednom u milion godina - ispričala je Cipka za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Marija "zagrmela" na početku snimanja ZG: "Nekim ljudima bi trebalo trajno zabraniti..."!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA