"Sa fudbalerom sam imala odnose 12 sati!" Učesnica Elite šokirala priznanjem: "Naljutio se na mene jer sam..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 31

Slađa Lazić Poršelina nedavno je postala učesnica "Elite 8", a pre samog ulaska u rijaliti iznela je šokantne detalje svog ljubavnog života.

Bez ikakve zadrške govorila je o svom intimnom životu, iznoseći i najsitnije detalje u javnost.

- Sa fudbalerom sam imala intimne odnose čak 12 sati bez prestanka. Sportisti su pravi muškarci za mene jer su puni snage - šokirala je rijaliti učesnica i otkrila da se posvađala sa dečkom fudbalerom jer nije želeo da ponovo uđe u rijaliti.

- Trenutno nismo u najboljim odnosima. Dečko se naljutio na mene jer sam odlučila da ponovo uđem u "Elitu". On je iz nekog potpuno drugog sveta i šou-biznis i rijaliti programi nisu mu najjasniji. On ne razume moju želju za slavom i zbog toga smo prekinuli kontakt. Ne mogu i ne želim da budem sa nekim ko me ne podržava i ne razume - navela je ona.

Podsetimo, Slađu su letos povezivali s jednim muškarcem od 55 godina, ali ona je tvrdila da je njen izabranik mlađi, mada se zbunila dok je "računala" koliko godina ima.

- Moj dečko je '85. godište, znači ima 35 godina, a ne 55. Mada nemam ništa protiv ni da ima 55 godina. Verenik mi je bio '85. godište, a nakon toga sam imala dečka koji je '96. godište. Oduvek se polemiše odakle mi novac, da li sam sponzoruša i da li idem sa starijim ljudima za novac. Uvek se takve priče kače za lepu devojku. Priča se da sam sa dedama u vezi, što je apsolutna neistina. Ja nemam nijednu mrlju! - pravdala se Lazićeva i dodala da je sve stekla sama, kao i da je sama platila plastične operacije:

- Sve što imam sama sam zaradila, niko mi nije pomogao i ništa mi nije palo s neba. Ja sam žena koja je vredna i radna! Nije me sramota da radim nijedan posao, sve je za ljude. Sama sam platila sve operacije i napokon sam zadovoljna svojim izgledom.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    18. septembar 2024 | 05:51

    Ti si ponos svom ocu i majci, ma i celoj naciji.

  • Ccvv

    18. septembar 2024 | 07:37

    12 sati ne moze svako ni da spava u krevetu a kamoli nesto drugo, mozda 12 minuta

  • Aleksandar

    18. septembar 2024 | 07:29

    Bravoooo, uspeh za pohvalu i pravac u novine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA