Jovana Jeremić otkrila zbog čega bi se naljutila na Mitrovića: "Više ništa da ne snimam, može da kaže..."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 12

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o donosu sa vlasnikom ružičaste imperije, Željkom Mitrovićem, koji joj je sinoć,16. septembra, dodelio specijalnu nagradu. 

- Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila u svakom smislu. Moj dečiji san je bio da postanem zvezda Pinka, postala sam zvezda Balkana, a uskoro idem i u Ameriku, pa ću postati i svetska zvezda. Vreme je da Dženifer Lopez ode u penziju, dolazi Jovana Jeremić - rekla je voditeljka, i dodala da na Željka ne može da se naljuti, pa se dotakla i njihovog sukoba.

- Željko može sve da mi kaže, na njega nikad neću da se naljutim. Sve što Željko kaže je u pravu - rekla je Jovana za "Srbiju danas".

Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama neretko šokira domaću javnost, a još jednom je uspela u tome kada je iznela tvrdnje da je jedna poznata voditeljka u dogovorenom braku sa muzičarem.

- Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g**u čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Jedan razvod se spekulisao da je pevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Jovana Jeremić je nastavila da iznosi šok detalje i tvrdi da je njena koleginica svesno pristala na takav brak.

- Da, zna i pristala je jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smisli. Supruga lepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se slika. Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi je da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira - istakla je Jovana Jeremić u emisiji "REDakcija".

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. septembar 2024 | 16:03

    Нико не може направити већу будалу него што то особа може сама да уради!

  • Гаргамел

    17. septembar 2024 | 16:03

    Жељко је увек у праву ... е Јована џаба ти и факултет и кућно васпитање ( ако га уопште имаш ) кад се овако понижаваш!

  • 😂😂😂

    17. septembar 2024 | 16:28

    Skini nam je sa grbače i šalji je u USA da se tamo busa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA