Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića, tvrdi da su ga fizički maltretirali: "Već 9 sati nemam informaciju.."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Supruga Sergeja Trifunovića, Isidora Trifunović, oglasila se nakon što je glumac tokom noći uhapšen na granici sa Hrvatskom.

Isidora se oglasila na mrežama, tačnije na Instagramu, gde je navela da je Sergej priveden bez ikakvog obrazloženja i uz velike pneprijatnosti od strane policijskih služebenika.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na Instagramu.

Isidora Trifunović Foto: Instagram/isismo

Podsetimo, kako navodi "Slobodna Dalmacija", njega sada terete zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu kada je konačno doputovao u Srbiju nakon problema koji je prošlog septembra imao s policijom i psom u Splitu.

Trifunović je znao da mu 8. septembra ističe godina dana zabrane ulaska u Hrvatsku i u zemlje evropske unije te je odmah nakon par dana pokušao ponovo da uđe.

Sergej je u dva dana prošlog septembra u Splitu prošle godine počinio pet prekršaja Zbog držanja psa bez nadzora na Kašteletu i vređanja policijskih službenika kažnjen je s novčanom kaznom od 500 evra i 50 evra sudskih troškova da bi par sati nakon toga istog psa u Bosanskoj ulici držao bez nadzora i povoca te je kažnjen s 200 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. septembar 2024 | 11:40

    Znači džaba mu što je godinzma pljuvao po Srbima i Srbiji...bilo je dovoljno da samo jednom iz besa pljune po Hrvatskoj...hahaha! E srbomrscu...

  • Mia

    17. septembar 2024 | 11:50

    Meni je Sergej isti lik kog tumaci u filmu Karaula. Stalno nesto muti, raspravlja se ima on da kaze... Bas mi je antipatican.

  • Stara vrana

    17. septembar 2024 | 12:27

    Kaže mlađana gospođa da je granični policajac bez razloga fizički nasrnuo na njenog mirnog i smernog supruga?! Znajući njegov način komunikacije teško je poverovati da je policajac baš bez razloga bio grub. Ubuduće neka sedi kod kuće jer samo u Srbiji može da laje šta ko hoće bez posledica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA