Karleuša otkrila da je dobila prepiske Duška i drugih devojaka, pa pomenula Severinu: "Nije znala da..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Pop zvezda Jelena Karleuša otvoreno je prokomentarisala hrvatsku pevačicu Severinu i slučaj koji je nedavno zadesio - da je bila zadržana na razgovoru na srpskoj granici.

- Ne mislim da je Severini zvanično zabranjen ulaz u Srbiju, ali ona je sama sebi zatvorila ta vrata. Ne možeš vređati jedan narod, prozivati ga na svaki način, a onda očekivati da te dočeka raširenih ruku. Beograd je epicentar Balkana, ovde se prave velike karijere, i nema mesta za one koji nemaju poštovanja prema Srbiji. Ništa nikad neće biti ispred moje zemlje - rekla je Karleuša i dodala:

- Uvek ću voleti sve narode, ali Srbiju ću braniti po svaku cenu. Niko ne može da dolazi ovde, zarađuje u ovoj zemlji i usput je ponižava. To ne prolazi kod mene - izjavila je Jelena.

Karleuša se zatim dotakla i prepiske koju joj je Severina nedavno poslala, gde smo mogli da vidimo njene privatne poruke sa fudbalerom Duškom Tošićem, Jeleninim sada već bivšim suprugom.

- Još jedna stvar u vezi Severine, misleći da će da me povredi, kada sam joj se obratila da ostavi moj narod i zemlju na miru, poslala mi je prepisku sa mojim sada bivšim mužem. Nije znala da sam mnogo takvih dopisivanja ja dobila i da me ništa to nije iznenadilo. Tu se malo Severina zeznula, ali i to mnogo govori o njoj koja se dopisivala sa oženjenim čovekom - izjavila je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbije".

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Hit reakcija JK na pitanje o novom dečku, nasmejala se nikad slađe: "A vi biste voleli da...?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No numero

    17. septembar 2024 | 07:22

    Neprocitah tekst ali zeno ugasi se! Ovo je previse i za najvece egzibicioniste, smorila si javnost!

  • Mira

    17. septembar 2024 | 07:53

    Ko o cemu,ova o moralu,koji licemer!

  • нибрС

    17. septembar 2024 | 07:39

    Докле више са овом пјеваљком...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA