Karleuša ponudila pomoć Saši Popoviću, otkrila detalje razgovora sa Suzanom: "Čula sam da nije dobro"

 
Ekipa Jetseta
Ekipa Jetseta
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Prvog dana snimanja nove sezone "Zvezde Granda" odjeknula je vest da će zbog zdravstvenih problema Saša Popović proputiti uvodne emisije.

Tim povodom oglasila se i pop zvezda Jelena Karleuša koja je do pre dve sezone bila članica žirija.

Ona i Popović nisu ostali u sjajnim odnosima ali uprkos nesuglasicama Karleuša je pokazala svoju veličinu i otkrila da je u kontaktu sa njegovom suprugom, Suzanom Jovanović.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbije".

Podsetimo, danas 16. septembra je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Tom prilikom se Đorđe David obratio okupljenim medijima, pa se osvrnuo i na spekulacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića.

- Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije odradio, spakovao je sve emisije, tako da očekujem da se, kakvu mi informaciju imamo, vrlo brzo pojavi - istakao je.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    16. septembar 2024 | 18:27

    OVA ŽENA JE LJUDINA I BRAT!!!!

  • Zora

    17. septembar 2024 | 12:48

    Nesto se niko ne javlja kad je neko srecan da podeli tu srecu sa njim a cim krene lose svi glume dobrotvore i to da svi znaju. Tako i Jelena. Nista novo.

  • Popovicu

    16. septembar 2024 | 22:18

    sve dodje na naplatu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA