Marija "zagrmela" na početku snimanja ZG: Nekim ljudima bi trebalo trajno zabraniti da se bave ovim poslom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pop zvezda Marija Šerifović dugogodišnja je članica žirija Zvezde Granda, a danas 16. septembra pojavila se na snimanju nove sezone.

Ona je istakla da nije zadovoljna stanjem na našoj muzičkoj sceni te da bi nekim kolegama trajno zabranila da se bave pevanjem.

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju.

Ona je zatim dodala da joj se ne dopada sistem vrednosti  u Srbiji.

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - rekla je Šerifovićka, pa prokomentarisala određene svoje kolege.

- Neka rade 90 dana tokom leta, meni je to potpuno jasno, mladi su treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene. Postoje oni za koje mi nije jasno zašto sebi to rade. Ja sam zdrava i prava, imam 39 godina, neću da pevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mk

    16. septembar 2024 | 16:01

    Ova svake godine odlazi iz grand žirija,nikako da ode

  • Ako

    16. septembar 2024 | 18:37

    Uskoro nepukne od viška kilograma,pući će od kompleksa,sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA