Karleuša nakon razvoda komentarisala Tošićevo saopštenje, pa otkrila da li će ostati u dobrim odnosima

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 19

Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili su u nedelju 15. septembra tačku na brak dug 16 godina.

Pop zvezda je na svom Instagram nalogu potvrdila da su se ona i bivši fudbaler sporazumno razveli, nakon čega su oboje nastavili da se oglašavaju saopštenjima.

Prvo je Jelena otkrila da se njen sada već bivši suprug nije ni pojavio na potpisivanju razvoda da bi se par sati kasnije oglasio i sam fudbaler i istakao da želi da ostanu prijatelji.

Sada kje popularna JK prokomentarisala njegovo saopštenje otkrivši da li će da sa bivšim suprugom ostati u prijatečljskim odnosima:

- Sada je kasno za takvu vrstu pisanja. Vrlo je nekad kasno. To nikad nije kasno je priča za malo decu. Nekad je vrlo kasno, jer svako ima neki svoj prag tolerancije. Ja sam jako tolerantna, mogu mnogo da izdržim. Ja sam i ovde gde jesam, ne zato što sam najtalentovanija, najbolja, najlepša i najbolje radim svoj posao, nego zato što mogu mnogo da izdržim. Ali sve ima svoj limit i svoju granicu. Pa i kad je reč o muško-ženskim odnosima, ne bi došlo do ovog. Prvo, trajalo je zbog mene. Sve u životu traje samo isključivo zbog mene i inače zbog žena. Nikada zbog muškarca. Jer žene su te koje guraju do same granice, ali postoji granica. Zašto bi ostali u dobrim odnosima kada se ubije sve ono što je činilo jedan brak? Pa čak ni deca ne treba da budu izgovor. Mislim, meni svi govore da to treba tako, da je to mudro i tako dalje, ali trebalo je onda svih ovih godina. Mama nije trebala da plače, nije trebalo da bude nesrećna, nije trebalo mnoge stvari da se dese unutar porodice, unutar četiri zida. Ali opet, sa druge strane, ja kao javna ličnost sam se trudila da pokažem lepšu stranu mog života, braka, partnera i tako dalje. Da ulepšavam to maksimalno, zato što je moj posao da pričam bajke, a ne da govorim istinu. Ja sam odlučila i ja sam ga birala, ali isto tako imam i svoje razloge da kažem ja sam takva. Mislim da su vodolije takve, jednom kada preseku to je to. To kada pukne to pukne - rekla je ona i istakla da je razvod izuzetno stresan.

Primetila sam da je razvod kod žena, verovatno i u svetu, ali ovde u Srbiji, ravan smrtnom slučaju u porodici. Očekuju da se osećam kao da mi je neko umro, ali kada je reč o Dušku i o meni, ovo je sad samo papirološki. Onako emotivno, ljudski se to desilo mnogo, mnogo ranije. Ja se osećam odlično, ne osećam se kao da je neko umro. Moram da kažem da su žene zavisne od toga da imaju partnera i da imaju muža i doživljavaju razvod kao jednu katastrofu ravno smrti. U današnje vreme smatram da žena mora da čoveka svog života vidi u ogledalu kada pogleda sebe. Jer tek onda može da nađe partnera koji će je zadovoljiti. Ako ona dovoljno voli samo sebe i poštuje samu sebe, ona će tako zračiti, da je voli i poštuje njen partner - rekla je pevačica.

Potom se dotakla i Tošićevog saopštenja na mrežama.

- Smatram da je to njegovo sopštenje, onako kako su mi prepričali, napisao jedan divan čovek, njegov advokat, zove se Nikola, koji je vrlo mudar i pametan i zna šta da napiše. Ali ja Duška odlično poznajem i znam kako misli, kako diše. Duško je odrastao uz mene, imao je 21 godinu kad smo se upoznali.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    16. septembar 2024 | 14:29

    I sa Karićem je trajalo zbog nje,i telohranitelja mislim,kao i sa Tošićem,i Vranješem. Svi su krivi,naravno muškarci,samo ona nije.

  • Ана

    16. septembar 2024 | 14:49

    Значи, желиш да кажеш да је Душко глуп и да не зна да срочи саопштење! Па зашто у браку са неким ко је незрео, глуп, био ,,дете" на почетку везе? Шта то говори о теби? Мудра, паметна жена за какву се представљаш би требало пажљивије да бира оца за своју будућу децу! А тек оптужбе да је Душко крив због мајчиних суза а не твоје чињење ! Невероватно!

  • dg

    16. septembar 2024 | 14:01

    Ova priča kao da je svetica i bezgrešna. Ženo draga nemoj zaboravit da si javno prevarila muža bar jednom, jer je toliko javno znano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA