"Zavidim Amerikancima, a toliko ih pljujemo!" Evo šta je Jovana rekla tokom priče o uvođenju vojnog roka

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

VoditeljkaJovana Joksimović izjasnila se u jutarnjem programu o vraćanju obaveznog vojnog roka kada je u pitanju njen sin.

Ova tema izazvala je mnogo polemike u javnosti, a Jovana je iznela svoj stav.

- Ja bih stvarno volela da mi svi budemo ponosni na našu državu i nemam ništa protiv da mi sin ide u vojsku, odmah da vam kažem.Dakle, ja sam jedna od tih majki, ali isto tako mi smeta kada čujem da je vojska vaspitna ustanova. Mislim da mog sina, ako nismo vaspitali moj muž i ja, da ga sigurno ni vojska vaspitati neće - rekla je ona nakon čega je pomenula Ameriku:

- Ova država je nama dala mnogo i ja stvarno mislim da svi treba da shvatimo da država nije nešto što treba samo nama da daje, a da mi ovoj državi ne vratimo ništa. Ja zavidim onim Amerikancima koje recimo toliko pljujemo kada im vidim u svakom filmu, svakoj seriji, na svakoj kući, zastavu Amerike - rekla je ona.

Podsetimo, predsednik države Aleksandar Vučić pre nekoliko dana je otkrio da je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. septembar 2024 | 13:34

    Ne treba da zavidimo nego da naučimo da nije sramota biti Srbin i voleti svoju zastavu .........Vučić je prvi predsednik koji je počeo da nam usađuje ponos i uvodi praznike koji nas uče da volimo i poštujemo Srbiju..........Himna se sad sluša sa rukom na srcu......sve će doći na svoje uz prave ljude na čelu države.....

  • E

    16. septembar 2024 | 14:35

    Mila moja,samo da nedoživiš kao moja pokojna majka i mnoge druge,da ti sin ide u rat. Onda bih te pitao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA