U jeku Karleušinih i Duškovih objava o razvodu, oglasila se njihova ćerka: Nikina slika je zbunila sve

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Pop diva Jelena Karleuša razvela se zvanično od Duška Tošića, juče, 15. septembra, što je ona potvrdila u svojoj objavi rano ujutru.

Karleuša je prva dala saopštenje o razvodu, a potom se oglasio i Tošić, koji je u izjavi naveo da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

Zbog ove vesti ne prestaju da bruje mreže, ali i mediji, a u jeku njihovih oglašavanja na mrežama se juče oglasila i njihova mlađa naslednica.

Nika, koja je aktivna na mrežama je na Instagram storiju objavila sliku iz restorana na kojoj pozira nasmejana.

Podsetimo, u zvaničnom saopštenju koje je objavila na mrežama, Karleuša je otkrila ko je dobio starateljstvo nad decom, kao i kako su podelili imovinu koju su stekli u braku.

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina(stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku - napisala je Jelena i otkrila ko je staratelj dece.

- Staratelj naše dece sam ja. "Druga strana" nije imala drugačiji predlog - navela je Karleuša, a celu objavu pogledajte ispod.

Inače Jelena Karleuša nedavno, kada je govorila o razvodu, javno je pomenula i Duškovu majku i zahvalila se svekrvi za svu ljubav koju joj je godinama pružala.

- Najviše volim Nikoletu, Duškovu majku. Mogu da kažem da me ona mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja je jako burno i teško proživljavala sve ove godine, između ostalog i zbog mene. Pozdravljam je i ljubim puno. Hvala joj za svu ljubav - rekla je Karleuša u emisiji "U ringu".

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. septembar 2024 | 11:17

    Baš sam zbunjen

  • Bora

    16. septembar 2024 | 12:08

    Svet ste zakorcili i ti Karleuso i ti Disko a ti mala si takeover zakorcila i sebe i svet, ko da ste na ovom svetu i u Srbiji samo vi i niko vise, dosta bre, bre.

  • 123

    16. septembar 2024 | 13:14

    Zasto se ona zali kad je ona prevatila njega jos to javno izaso snimak sa cestitkom i muzickon numerom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA